custom fields appear in different form fields for different public folders 
Author Message
 custom fields appear in different form fields for different public folders

We have created a custom contacts-form which is stored in the public forms
library on our exchange 2000 server.
The form is supposed to work similiarly on various public folders. The
folders contain the same set of custom fields as the custom form yet it
doesn't work for all workstations.

All users work with Outlook XP (10), german language version, some with SP1
but that doesn't seem to matter.
On some workstations, if I work in one public folder everything is OK but
when I change to another folder the custom field values show up in the wrong
fields.
This is not only a matter of the custom form but also shows in the
Contact-listing of the folder (if I add the custom fields with the column
selector).
When I close Outlook and start again using the second folder everything is
OK there but when I change back to the first the same errorneous field shift
takes place.

Any idea?

As I mentioned, this behaviour doesn't show on all workstations.

Our Workspace Setup is as follows:

2 Exchange 2000 Servers
Workstations with Windows XP and Office XP

Thanks for any suggestions,

Markus Wolff
muffin computer association



Tue, 29 Nov 2005 00:58:10 GMT  
 custom fields appear in different form fields for different public folders
I am not sure what you mean with "public forms library". The Exchange
Organizational Forms Library or a Public folder? Anyway, your problem sounds
like the Outlook forms cache is corrupted. Try to clear the forms cache on
all machines and see if that helps.

--
<Cheers:Siegfried runat="server" />

Development Lead,

CDOLive LLC - The Microsoft Messaging and Collaboration Application
Experts http://www.cdolive.com

Quote:

> We have created a custom contacts-form which is stored in the public
> forms library on our exchange 2000 server.
> The form is supposed to work similiarly on various public folders. The
> folders contain the same set of custom fields as the custom form yet
> it doesn't work for all workstations.

> All users work with Outlook XP (10), german language version, some
> with SP1 but that doesn't seem to matter.
> On some workstations, if I work in one public folder everything is OK
> but when I change to another folder the custom field values show up
> in the wrong fields.
> This is not only a matter of the custom form but also shows in the
> Contact-listing of the folder (if I add the custom fields with the
> column selector).
> When I close Outlook and start again using the second folder
> everything is OK there but when I change back to the first the same
> errorneous field shift takes place.

> Any idea?

> As I mentioned, this behaviour doesn't show on all workstations.

> Our Workspace Setup is as follows:

> 2 Exchange 2000 Servers
> Workstations with Windows XP and Office XP

> Thanks for any suggestions,

> Markus Wolff
> muffin computer association



Tue, 29 Nov 2005 12:50:20 GMT  
 custom fields appear in different form fields for different public folders

Quote:
> I am not sure what you mean with "public forms library". The Exchange
> Organizational Forms Library or a Public folder? Anyway, your problem
sounds
> like the Outlook forms cache is corrupted. Try to clear the forms cache on
> all machines and see if that helps.

Siegfried,

thanks for your tip. I meant the Organizational Forms Library (I didn't know
the correct name for it in english).
I already cleared the forms cache on those machines where the error occured,
but it didn't help.
Is there any need to clear it also on those machines where it works
correctly?

I am not sure if it is a problem of the Forms Cache anyway since the same
error appears in the list-view of that folder.



Tue, 29 Nov 2005 20:48:44 GMT  
 custom fields appear in different form fields for different public folders

Quote:

> thanks for your tip. I meant the Organizational Forms Library (I
> didn't know the correct name for it in english).

Ok. No problem. Happens to me too every now and then ;-)

Quote:
> I already cleared the forms cache on those machines where the error
> occured, but it didn't help.
> Is there any need to clear it also on those machines where it works
> correctly?

> I am not sure if it is a problem of the Forms Cache anyway since the
> same error appears in the list-view of that folder.

My initial thought was that due to the corrupted forms cache you might have
used an old form which populates the wrong fields. If that's not the case
I'm afraid I have no idea what's going on :-(

--
<Cheers:Siegfried runat="server" />

Development Lead,

CDOLive LLC - The Microsoft Messaging and Collaboration Application
Experts http://www.cdolive.com



Tue, 29 Nov 2005 22:06:10 GMT  
 custom fields appear in different form fields for different public folders

Quote:
> My initial thought was that due to the corrupted forms cache you might
have
> used an old form which populates the wrong fields. If that's not the case

I've already cleared the cache and the next time I opened a contact I saw
the "Form is being installed" dialog flash up, so I am quite sure it's the
current version.

Quote:
> I'm afraid I have no idea what's going on :-(

That makes two of us and I am not alone anymore ;-)

Thanks for thinking about it.

Markus



Fri, 02 Dec 2005 02:56:41 GMT  
 
 [ 5 post ] 

 Relevant Pages 

1. searching for custom fields in different public folders

2. Modifying an Exchange public folder field instead of the custom form field

3. different people, different custom forms, same folder, same contacts

4. Different custom forms in public folder

5. Data in one field appears in different field

6. one form field to fill a field in two different tables

7. How to show different fields for different criteria

8. Display different fields for different records

9. sum same data over different ranges in different fields

10. appending to different fields in different tables


 
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group